Meniu
GoKids.ro Jocuri Batman

Jocuri cu Batman

Mai multe categorii

Adaugate recent

Mai multe jocuri noi

Jocuri cu Batman

Testeaza acum cele mai tari jocuri cu eroul tau preferat din filme, Batman, si testeaza-ti abilitatile in cele mai interesante si grele situatii.

Rolul tau in fiecare joc este de a invinge personajele rele si de a termina jocul invingator, astfel incat totul va fi la locul sau. Fiecare nivel al jocurilor inseamna un pas in fata, iar timpul scos cat mai mic inseamna puncte bonus!

Batman va fi mereu super eroul oricarui copil din moment ce a vazut filmele sau desenele animate, iar tu poti fi in rolul sau! Intra in fiecare joc alaturi de cei mai puternici si mai antrenati si ajuta-i chiar tu sa invinga de fiecare data infractorii pe care deja ii stii: Jokerul, Two-Faces si foarte multi altii!

Intra in actiune in capturarea inamicilor, urmarirea lor prin orasele aglomerate si profita si de un joc mai special cu caini, in care un patruped ii ia locul lui Batman.

Mai multe despre omul liliac si povestea lui Batman gasesti in acest articol din blog sau in sectiunea de wiki, unde poti face cunostinta cu personajele din Batman.

Ai parte de 8 jocuri cu batman gratis neinfricat si cutezator, cu robin, lego.

Informatii utile pe care vi le recomandam sau am considerat noi ca v-ar placea:
- Wikipedia - Batman
- DC Comics - Batman
- Wikia - Batman