Meniu
GoKids.ro Jocuri Puzzle

Jocuri cu Puzzle

Mai multe categorii

Adaugate recent

Mai multe jocuri noi

Jocuri cu Puzzle

Avand la baza reconstituirea unei imagini cu ajutorul unor piese care se pot intercala, puzzle-ul se regaseste pe piata in diferite variante, incepand de la cele pentru copii mici, formate de multe ori din 4 piese mari si pana la  cele mai complexe, chiar si cu mii de piese. Fiind considerat o jucarie pe cat de placuta, pe atat de utila si educativa, acesta este in prezent disponibil in numar extrem de mare si in mediul online, prin numeroase jocuri puzzle, structurate de asemenea pe grupe de varste de la mic la mare.

Pentru copii mici, cel mai adesea vom intalni puzzle-uri cu animale domestice, fructe sau animale zoo, care ii ajuta sa identifice prin joaca elementele.  Pentru tineri si adulti, sunt disponibile in principal, jocuri cu mii de piese, care de cele mai multe ori infatiseaza tablouri celebre sau peisaje superbe, insa greu de reconstituit.

Ai parte de 12 jocuri cu puzzle gratis grele si noi, logice.

Informatii utile pe care vi le recomandam sau am considerat noi ca v-ar placea:
- Definitie Puzzle: Jocul de puzzle consta in reconstituirea unei imagini sau a unui obiect tridimensional avand la dispozitie numeroase piese (diferite ca forma si culoare) ce se pot intercala. Mai multe despre Puzzle pe Wikipedia.